Bank Norwegian forbrukslån

bank-norwegian

Bank Norwegian startet opp for cirka sju år siden og har på kort tid blitt blant de største bankene innen forbrukslån og kredittkort. Et forbrukslån kan være en grei løsning for deg som enten ønsker å refinansiere dyre smålån eller har brukt for mye penger på kredittkortet. Et forbrukslån kan også brukes til å gjennomføre den lenge ventede oppussing hjemme, anskaffe nye møbler i stua eller få betalt restskatten. Et forbrukslån har mange anvendelsesmuligheter og det er ingen som kommer og spør deg om hva du skal bruke pengene til.

Rask låneprosess

Når du har behov for penger, er et lån den enkleste løsningen. Men det er selvsagt forskjell på lån og låntyper. Det er liten tvil om at det er rimeligere å ta opp et ekstra lån på boligen om du har friverdi og bor i egen bolig. Det er dog en prosess som gjerne tar tid og du må også betale for et nytt tinglysningsgebyr og et høyt etableringsgebyr. Da er prosessen med et forbrukslån mye raskere. Fra søknaden sendes til du har penger på kontoen trenger det ikke å gå mer enn en dag.

Tilbakebetaling og gebyrer hos Bank Norwegian

Du kan låne inntil kr 500 000 hos Bank Norwegian, men du kan selvsagt låne mindre beløp. Det er ikke alltid at du får innvilget det lånebeløp du søker om, men da vil du som regel bli tilbud et annet og lavere beløp i stedet. Dette skyldes at bankene er lovpålagt å utvise måtehold og se på om du har økonomi til å betjene et lån. Du kan velge å betale lånet tilbake over maksimalt 15 år, men vær oppmerksom på at jo lengre nedbetalingstid du har, desto dyrere blir lånet i renteutgifter. Den laveste renten er på 8,99% og går opp til 21,24%.  Ønsker du å søke om lån hos Bank Norwegian, så stilles det følgende krav:

Du må ha fylt 18 år

Du må være norsk statsborger

Du må ha en registrert liknet inntekt

Du må ikke ha aktive inkassosaker eller noen betalingsanmerkninger

Og du må ha fast bopel i Norge.

Søknaden fikser du enkelt på nett

Oppfyller du kravene over kan du gå inn på nettsiden til Bank Norwegian, fylle ut søknadsskjemaet og sende det inn elektronisk. Du vil få svar i løpet av en times tid og blir søknaden godkjent vil du få tilsendt et tilbud om lån. Godtar du tilbudet, må du godkjenne lånedokumentet med din BankID. Utover dette må du sende en kopi av din lønnsslipp og seneste selvangivelse. Det enkleste er å gjøre dette elektronisk via nettsiden til Bank Norwegian.